fbpx
Foto: Karolina Černevičienė

11-osios Kauno bienalės YRA IR NĖRA kūrybinės dirbtuvės

Kurk su Kauno bienale

Kiekvieną šeštadienį, visų Kauno bienalės lankytojų, o ypač menui neabejingų šeimų, laukia kūrybinės dirbtuvės. Animacijos, grafikos, kostiumo dizaino ir kitų sričių profesionalai supažindins su jų sričių kūrybinėmis paslaptimis.

Dirbtuvėlės vyks Kauno paveikslų galerijoje, K. Donelaičio g. 16 (ir ne tik) nuo 12 iki 16 val.

Užsiėmimai nemokami.
Daugiau informacijos tel.: 8 620 52104; email: vejune@biennial.lt

DIRBTUVĖS:

Rugsėjo 23 d.
Koks jūsų mėgstamiausias animacinis filmas? Nepatinka nė vienas? Kartu su video menininku Mindaugu Arlinsku galėsite susikurti savo animacinį filmą!

Rugsėjo 30 d.
Jei svajojate dirbti mados pasaulyje, bet nežinote, nuo ko pradėti, tekstilininkė-kostiumo dizainerė Aušra Sedlevičiūtė supažindins jus su drabužių gamybos pradmenimis. Išduosime paslaptį: išeisite su vienetiniais marškinėliais.

Spalio 7 d.
Edukatorė Daiva Žurauskienė iš Lietuvos švietimo istorijos muziejus papasakos jums gamtos legendas ir apie kitokius paminklus, o vėliau galėsite sukurti neįprastą paminklą legendai gamtoje.
Dirbtuvės vyks LŠIM, Vytauto pr. 52

Spalio 14 d.
Tekstilininkė Paulina Kunevičiūtė  vienos dienos „Atminties projekte“ pakvies senjorus ir vaikus pasidalinti gražiausiais atsiminimais apie Kauną.

Spalio 21 d.
Kartu su grafike Raminta Ardzevičiene  išmoksite spausti atspaudus kaip tikri profesionalai.

Spalio 28 d.
Ar mokate austi? Tekstilininkės Renata Laurinavičiūtė ir Agnietė Janušaitė Vitkūnienė (Kauno kultūros centras „Tautos namai“) visus norinčius supažindins su savo amato paslaptimis.

Lapkričio 11 d.
Kostiumo dizainerė Rugilė Gumuliauskaitė turbūt vienintelė Lietuvoje kuria madą žmonėms su regos negalia. Kaip neregiai patiria madą? Ateikite ir pasinersite į kitokį mados pasaulį.

Lapkričio 18 d. 

Paminklų žaidimai šeimoms su Kauno bienale. Į paminklus galima ne tik žiūrėti ir atnešti gėlių – juos galima ir žaisti.

Lapkričio 25 d.
– Jei mėgstate kurti, bet nežinote kokia sritis jums artimiausia, ateikite į Kauno taikomosios dailės mokyklos dirbtuvėles – čia susipažinsite su kumihimo, cianotipijos ir ebru technikomis. Dirbtuves ves KTDM mokytojai Renata Laurinavičiūtė, Robertas Misiukonis ir Irena Mizgirienė.

Dėmesio: lapkričio 4 d. dirbtuvės nevyks.

 

Pasidalink su kitais! :

About the Author : bienale


0 Komentarų

Įrašo komentavimas

Your email address will not be published.

VšĮ “Kauno bienalė”
Plento g. 1 d, Kaunas LT45393, Lietuva
Įmonės kodas 302751123
Tel. +37062998182
Biudžetinė sąskaita: LT627044060007822032

Naujienlaiškis