Savanorystė - Kauno Bienalė

Savanorystė

Dalinkis savo išmintimi, patirtimi ir atvirumu – prisijunk prie Kauno bienalės savanorių komandos!

Vienas iš Kauno bienalės tikslų – savanorystės programos veiklomis suteikti prieinamumo galimybes toms visuomenės grupėms, kurioms pasiekti meną yra sudėtinga.

Savanorystės programos sritys ir veiklos

Parodos

Kaip ir kiekvienais metais, Kauno bienalė savo parodas pristatys netradicinėse, menui nepritaikytoje erdvėje.

Savanorių veiklos: bendravimas su lietuvių ir užsienio menininkais, asistavimas menininkams, pagalba meno kūrinių instaliavimo ir išmontavimo metu, įvairių tekstų rašymas, nuotraukų ir video kūrimas parodų komunikacijai ir sklaidai, pagalba parodų atidarymo metu, informacijos suteikimas lankytojams, kita organizacinė pagalba.

Edukacinė programa

Siekiame daugiau dėmesio skirti žmonėms turintiems klausos ir regos sutrikimus. Norime kuo kokybiškiau pritaikyti parodų kūrinius ir jų tekstus šioms auditorijoms.

Savanorių veiklos: pagalba edukatoriams, vedantiems užsiėmimus su įvairiomis socialinę atskirtį patiriančių asmenų grupėmis ir organizacijomis, meno kūrinių pritaikymas klausos ar regos sutrikimų turintiems asmenims, tekstų kūrimas naudojant „lengvo skaitymo“ metodą, tekstų įgarsinimas.

TAPK KAUNO BIENALĖS SAVANORIU!
REGISTRACIJA


14-osios Kauno bienalės parodos bus atviros lankytojams 2023 m. rugsėjo-lapkričio mėnesiais, Kaune, todėl savanorių įtrauktį planuojame 2023 m. liepos-gruodžio mėnesiais.

Registracija uždaryta